REGULAMENT CONCURS ONLINE

„CASTIGA UN SEJUR LA PRIMERA DRU IN MARAMURES”

 

1. Organizator:

Concursul organizat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ChristeChocolatier/  administarat de către SC POVESTEA VORBEI SRL

Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii. Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public, conform legislaţiei aplicabile în România.

2. Locul de desfăşurare a concursului:

Concursul este organizat şi se desfăşoară pe pagina de Facebook hhttps://www.facebook.com/ChristeChocolatier/   și  https://christe.ro/

3. Perioada de desfăşurare a concursului:

Concursul se desfășoară în perioada 28.11.2019 – 17.01.2019, în condițiile efectuarii unei comenzi de minim 100 lei prin intermediul https://christe.ro/

Mecanismele de câştig sunt:
tragere la sorţi, iar extragerea se va face automatizat, prin intermediul site-ului https://www.random.org/ dintre toţi participanţii eligibili înregistraţi conform mecanismului de înscriere în concurs.

Rezultatele extrageri vor fi publicate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ChristeChocolatier/

4. Înscrierea în concurs:

Pentru a participa la concurs participanţii trebuie:

  1. Sa efectueze o comanda de minim 100 lei prin intermediul https://christe.ro

5. Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică care are vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I şi II ale acestora.

6. Premii:

1 sejur de 2 nopti la Primera Dru 4* pentru 2 persoane, acces la spa si mic dejun inclus. https://primeradru.ro

7. Protecţia datelor personale:

În cadrul acestui concurs se colectează date cu caracter personal a caror prelucrare intra sub incidenta prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679
Informatiile cu privire la datele cu caracter personal furnizate prin prezentul document (nume, prenume, nume Facebook, numar telefon si localitate) se utilizeaza, exclusiv, in scopul pentru care au fost furnizate. Scopul colectării și prelucrării datelor este acela de a participa la concursul „CASTIGA UN SEJUR LA PRIMERA DRU IN MARAMURES”

Datele colectate și prelucrate de către POVESTEA VORBEI Srl nu sunt / nu vor fi înstrăinate sau vândute către terți.
Perioada de prelucrare a datelor – până la stabilirea castigatorului. Ulterior, acestea sunt sterse.
Prin completarea formularului de participare la concurs, va exprimati acordul voluntar in ceea ce priveste prelucrarea datelor personale.
Acest acord poate fi revocat, printr-un email trimis la office@christe.ro

8. Litigii:

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.
Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi.
Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet.
Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.
Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea.
Organizatorul îşi rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent.
Organizatorul îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiilor.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a şterge postari ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere.
Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acesta acţiune.

9. Contact:

Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să ne scrieţi pe paginile de Facebook https://www.facebook.com/ChristeChocolatier/  și https://christe.ro  sau la e-mail office@christe.ro